LUGN NU.

Var som sagt en bra dag igår. Helgen gjorde mig helt slut och jag somnade innan nio igår. Idag är jag lika trött och känner att jag borde ta tag i mitt liv. Men vem orkar, ni kanske kan hålla med om att tjejen som sjunger på halebop reklamen är sjukt störande..måndagar är tråkiga och det får väl bli en tvkväll ikväll. Hänger lite till i sängen, så hörs vi!

EN ROLIG SÖNDAG.

Inte alla gånger man kan säga att en söndag varit rolig. Blev att kolla på hockey med sköna människor. Har pluggat och är helt slut. Snart är det dags för att sova. Det väntar en lång vecka med ett roligt slut. PUSS.

DÖTT.

Inte vilken dag som helst igår. Den var as dålig och as bra samtidigt. Jag kan inte minnas när jag var så trött senast. Idag känner jag mig helt död. Så får vi se vad dagen bjuder på förutom plugg. HÖRS.


JUST.

Varför inte ta och träffa kvinnorna lite. Ut på äventyr för att sedan komma hem i tid till handbollen. Först bädda sängen och plocka ordning i mitt stökiga rum.

EN BRA DAG.

Helt enkelt en bra dag. Behövlig dag. Ikväll är det fredagsmys och bättre kan det inte bli.

gammalt och bra.

WHY BOTHER.

Vi skulle kunna vara lite mer taggade än vad vi är, men det känns sjukt onödigt. En del av livet att ha en nedgång. Nu börjar jag dock tröttna. Finns det inget som kan vända?! Inte ens att jag hade en lektion idag och är ledig imorgon gör mig taggad. Vi får se hur helgen blir skulle helst ligga hemma med mina kvinnor hela helgen och kolla på film. Försöker plugga och göra allt klart så jag slipper imorgon. Vet dock mycket väl att jag aldrig kommer att göra klart det idag. Snart kommer josse får hoppas att dagen blir lite bättre. PUSS.

saknar denna tid.

WEEK FOUR.

Ett inlägg som är ovärt. Ni vet att jag är bra på sånt. Denna vecka började inte bra, då förra veckan slutade dåligt. Man kan önska sig mer?! Fast nae, jag har dem bästa vännerna i världen. Så nu skriver jag det så att dem får veta det. Vad behöver jag mer?! Inget. Allt kom som förväntat så varför blev jag förvånad. Idag ska jag göra precis det jag behöver och vill göra och ikväll hoppas jag på att träffa mina kvinnor, punkt slut.


JÄVLA SKIT DAG.

Ni vet att jag kan vara arg, eller endel av er. Den här dagens slut är nog inte det bästa. När något börjar bra slutar det dåligt och tvärt om. Jag hatar allt. Bläääähhääääää. Argtjej92. Ae nu ska ni få sluta läsa den arga texten så hoppas jag att ni får en bra dag. PUSS.





































































WHAT A FUCK?!

Det är inte alltid kvällen börjar lugnt och slutar bättre än vad man tror. Inte alltid kvällen bjuder på självmordsbombare, magrutor, för fulla människor, tårar och skratt, dragningar i håret, utgivning av nummer på fel sätt..ae jag vet inte vad jag ska säga. Kvällen var bara underbar. Morgonen inte lika underbar, men skapligt rolig. Helt plötsligt ser man hur grabbarna kommer och går några hus bort, what a fuck?! hah. Nu kommer döden, hejs.

DOUBLE LIFE.

Som vanligt är inte allt så enkelt, men vem blir inte taggad av lite musik. Dunkdunkdunk. Jag är taggad för det är fredag och imorgon lördag. Man måste se det positiva i livet, speciellt nu när det börjar dra igång på riktigt. Jag är så otroligt trött på skolan, men jag lovar er lärarna bryr sig inte he-he. Har fått vendela att träna med mig, kan varit det största under 2000-talet. Nu ska jag plugga, duktig som jag är?! Kvällen kan bli bra!

en gammal bild, som beskriver det.

DET GÅR BRA NU.

En mycket glad tjej som skriver idag. Man kan tro att jag sov bort pluggtiden förut..det gjorde jag. Ser fram emot Januaris slut med 20års firande, dop, 40 årsfest och reunion men enebygänget. Kan inte klaga på Februari heller stopskiva och niclas som fyller 20 år. Kan bli bra förfester till studenten. Nu är jag som vanligt trött och eftersom klockan blev så otroligt mycket igår så ska jag sova nu. Imorgon väntas ju ännu en dag.


HJÄRTLÖS.

Kanske stämmer. Det är inte lätt att visa vad som finns där, när man känner sig så osäker. Det kanske blir bra eller inte. All in. Vi hörs.

GLAD.

Vad behöver man mer?
Det är så jävla bra nu, varför förstöra det?! Wonderbart!

TÄNK OM MAN HADE NÅGON ATT SOMNA BREVID.

Säger att det är en ovärd dag. Det enda jag har att säga om denna dag. Trött som fasen. Gör som alla andra i Norrköping och hela Sverige kolla på solsidan, Malin tvingade mig...

ge mig det där leendet, och livet skulle vara komplett.


JUST A SMALL TOWN GIRL, LIVIN´ IN A LONELY WORLD.

Söndagar börde förbjudas. Dags att ta tag i livet idag. Mycket som ska hinnas med. Igår var jag till och med tvek på P&L, hur jag ska klara det?! Idag är jag dock sjukt tagg. Sjukt bra artister och band som kommer och det är då man glömmer allt här hemma. Förhoppningsvis så blir det inte så mycket mer norrköping efter denna sommar. Men som sagt mycket att göra. Hörs.
Vem saknar inte Rhodos?!


MIN LILLASYSTER ÄR FIN OCH BRA.


Kan bara säga att allt är bra nu.

FREDAG.

En klockren dag. Nae en ganska tråkig dag faktiskt. Snart kommer mamma och dem hem, vi ska äta mysig middag senare eftersom att Thomas åker till Indien i tre veckor, för massa jobb. Kommer nog bli tre långa veckor och mamma kommer klättra på väggarna, men vi klarar det. Nu är det mest chill lite finslip på texten om boken. Ikväll som sag blir det Puls! See yaa!


fint med minnen, hösten 2009 det var länge sen.

EN DAG SOM VAR SÅ BRA.

Kan väl dra dem fina orden och säga att gårdagen var en otroligt bra. Jag är hellång. Inte alltid Niclas lagar mat, inte alltid man byter mellan sju olika filmer, inte alltid man gör snöänglar eller åker alldeles för fort. Även inte alltid man har ett seriöst samtal, för att bestämma ens liv..vem pallar?! Nu sitter jag och har ätit frukost. Var inte speciellt gott men men. Snart skola och en lektion för att sen dra och gyma. Efter det hem för att njuta av dagen och få lite saker gjort! Ikväll ser vi fram mot Puls, och en underbar kväll! Ojoj, blev ett riktigt dagboks inlägg hahaha. Happy Face! Hööööörs!

BIG DAY.

Kunde väl varit roligare att börja skolan. Jag startade med hyper bra humör, men orkade inte riktigt hela dagen ut. Nu ska jag sova blir en soft lektion med Topbbe imorgon, sen lite PBL med min grupp för att sedan avsluta dagen med en fika. Kan möjligtvis bli en träning framåt kvällen men får se vart det leder mig. Nu får jag kramp i ryggen av att stå såhär och skriva, om jag orkade skulle jag visa er men nae. Jag är trött. GODNATT!

DAY BY DAY.

Det går nu att räkna den sista dagen på jullovet. Även kan jag säga att det är mitt sista jullov typ?! Helgen som varit och även förra veckan var grym. Jobb imorgon vilket känns sjukt segt, långt ifrån taggad. Efter det är det hem för plugg och sen invänta att skolan börjar på tisdag. Kan hoppas på en fin start på vår sista termin. Även om helvetet kommer börja vecka 6. Längtar inte. Nu ska jag se klart filmen, sen är det sovdags. Godnatt!!

MEN VARFÖR SLÄPPER HON INTE IN DEM, DESSA TAPPRA SOLDATER SOM KRIGAR I KÄRLEKENS KRIG?

Håller på att läsa EGO WOMAN av Carolina Gynning, en grymt bra bok. Måste säga att tjejen är klockren, har inte läst hela än men den är snart utläst. plus att rubriken är tagen ur hennes bok. I alla fall en dag som slutade bra trots en lång arbets dag. Jag är trött och veckan är i fullgång. Ser ut som att det blir Kisa och åka bräda och skidor på torsdag och utgång fredag. Lite smått taggad och fundersam?! äääh nu ska jag läsa.

2011.

då var det dags. inget speciellt. ett grymt nyår med mina allra bästa minus malin. tönten med feber. jag ville bara säga hej. och visa att jag lever. jag jobbar för fullt denna vecka. kommer inte alls vara död när skolan börjar. i helgen ska jag sova. kanske festa. fast bara lite. men men. nu är vi här välkomnar året då våra liv tar sin största vändning. bal, studentkryssning, studentvecka och STUDENTEN. no more. the year. lite bilder från nyår. bara för att ni är söta.