BRA START.

måste säga att denna måndag har varit mycket bra. kan vara påverkad av den sjukt bra söndagen jag hade igår. i vilket fall har jag träffat malin idag. fett kul. jag har hängt med jojo och haft mysdag. fett kul. nu är det plugg. fett kul. ae men för att få bort det sista nu innan helvetet börjar igen. jag har kommit på att ju fler uppgifter jag gör klart i tid ju mindre kommer jag ha att göra framåt sommaren. haha. smarttjej. så laddar med cola och ser fram emot ett bra slut på denna dag. hörs.

lite med kursiv stil, men bara för att bilden är så vacker.

FETT SOFT. TYP.

kan väl säga att jag yrar. gillar inte söndagar och plugg. vaknade sent, eller gick upp sent. skönt typ. kvällen och natten har bjudit på konstiga och roliga saker. malin kommer hem idag, vilket är skit kul! och jag taggar redan till på lördag. hörs.

LEVER GOTT.

trots att kvällen inte har varit den bästa, har jag givit mig själv en mycket bra kväll. det var länge sen fotboll var så stimulerande att titta på. och plötsligt så fick den känslan igen; att jag saknar det. då var det inget liv med party och middagar, inget sova hela dagarna och inte hinna med det man ska. då levde man för fotbollen och hade en sjukt jävla bra tid. ska dock inte säga att jag inte har det bra nu, för det har jag verkligen. bara det att förändringen är läskig. det tråkiga är bara att om inte jag ser till att sakerna händer skulle vi heller aldrig göra dem och när jag inte har tid eller orkar så skiter alla i det. HE-HE. där fick ni. nu ska jag se klart på CL, för det är underbart! sen ska jag sova tills jag vaknar och göra det jag ska. JAGJAGJAG, bara jag. hihi. hörs.

NÅGRA ORD.

fett är mitt nya ord. jag tycker det är coolt. tror att jag hade världens bästa helg och att jag typ kan leva på den hur länge som helst. lovet är väl inget lov, bara massa plugg. men ska iväg torsdag-fredag och det ska bli skönt. typ. klockan är redan sex och min tandvärk går inte över. tur att dom blev fina i alla fall. jag är trött och yr och det ser ut att bli en lång kväll. kanske lite mer plugg eller bara mys. hörs när vi hörs.

tycker att muppen kan pallra sig hem nu med!

TÄNKTE BARA.

Back on track. Datorn är tillbaka och jag är fett taggad. Allt är fett och allt går bra. Bilen blev billig att laga och jag har nu lov i en vecka och en dag. En massa bilder tar igen från förr. Snart hockey med some great folks.








LIFE IS LIFE.

Länge sen. Har inte tid och ingen dator, undra när den är färdig lagad! Körde på en grymt lugn och bra helg med mina bra b-rudar. Veckan har varit full och galen och det fortsätter så, bio ikväll med jessi, och varje dag resten av veckan är bokad! Hur bra?! Life is life och jag är glad. Ser fram emot ett jävligt soft lov. Hörs när vi hörs.

RIVER EN VACKER DRÖM.

Läste precis mina senaste blogg inlägg och insåg precis hur livet kan förändras på en kort sekund. På alkohol, krogen och killar. Insåg nog inte hur mycket man behöver den man tycker om, men en ny start från noll. Jag har förstått varför jag har svårt med sånt trams som kärlek, om man nu kan kalla det det, man blir alltid sviken och sårad i slutändan så varför försöka. Jag hade glömt att det gjorde så ont både på in och utsidan. Ingen rolig tid med gips heller, jag har inte sovit ordentligt på över en vecka, så ni får ta min bitterhet tills skiten försvinner. Nu ska jag se till att göra något av denna söndag! Hejs!

DET ÄR NU JAG ÅNGRAR ATT JAG INTE KYSSTE DIG DEN KVÄLLEN DU SA ATT JAG VAR DEN VACKRASTE TJEJ DU SÄTT.

Raseri. Det rasar ganska bra. Finns inga rätt längre. Önskar att jag kunde rita nu men är som fast. Skulle behöva komma bort ett tag, inte helt fel. Klara av att bara vara så länge och sätta stop?! Ge mig något att göra något att tänka på..vi hörs!

EN VANLIG TISDAG.

Måste bara skryta om mitt liv lite. Kom nyss hem från Ida vi har lagat och ätit den goda maten. Det blev en massa snack, och mys. Tyvärr är min dator inlämnad vilket egentligen känns rätt skönt, förutom att bloggen kommer bli bildfri ett tag nu. När kvällarna är såhär vad behöver man mer? Okej, josse du har rätt det är tråkigt att sova ensam men va fan jag är död efter allt skratt. Veckan ser ut att fortsätta bra med lite utgång torsdag, stopskiva fredag och fira Niclas som fyller tjugo på lördag! Jag är helnöjd! Så kan jag även säga att jag blivit tillfrågad att bli rookie på sports camp iår, allt flyter. Nu ska jag sova, puss.