NYTT OCH BÄTTRE.

livet har gått vidare och jag kände för en uppdatering. titta gärna in på:http://jenniferreimander.blogspot.com/. hoppas ni får en bra dag. PUSS.

FÖR NU ÄR DET BARA MINNEN.

har börjat mitt vuxenliv med att vara sjuk. jag har egentligen en så lång text och så många ord att skriva men jag vill inte. för då vet jag att det verkligen tar slut. just nu vill jag bara tacka alla på ebersteinska för tre underbart fantastiska år och jag vet att vi alla kommer att lyckas bra. jag vill också tacka hela min underbara släkt och mina fina vänner för en av de bästa dagarna i mitt liv, min student. kan inte klaga på veckan som varit. att ha en studentvecka var guld värt. nu ska jag ta mig i kragen och börja leva igen. trots lite feber, ont i tanden och halsen. så blir det staden. på återseende. PUSS.

HELT SJUKT.

imorgon börjar den kanske bästa veckan i mitt liv. jag är typ nervös. men väldigt taggad. klickade precis hem studentskorna. hur glad? as glad. nu ska jag kolla på fotboll och dammsuga. puss.

NOW IT'S CLOSE.

det var typ lång tid kvar nyss. men nu är det så nära. balen är redan över. och jag kunde inte önskat mig en bättre kväll. bilder kommer när dem är klara. hehe. blev en lugn lördag. helt död från den hetsiga dagen med sminkning, håruppsättning, få på klänning, gå i höga skor osv. idag blir det också lugnt, imorgon är det dags för fest. nu börjar typ studentveckan. kan man säga. jag vet inte om jag ens är taggad, möjligtvis till imorgon. men jag vill inte att allt detta ska ta slut. vad har vi nu att se fram emot?! arbetslöshet, skiljas från vänner, glömma bort varandra och börja ett nytt liv. visst låter det kul?! ner till maxi för att hitta en eller flera klänningar! hörs!