DAGS FÖR Q.

då var vi igång igen, bygge på q-gården och livet lekte i solen. det är snurriga dagar och vi bara snurrar fram. jag ser fram emot en till vecka med typ lov. en del saker som måste göras. men grillning, brasa, alkohol, musik och härligt folk en hel vecka. jag är glad att jag bor i norrpan ibland. jag säger som en vän till mig sa: det är värt att åka iväg men man uppskattar det man har här hemma så jävla mycket. nu pluggar jag duktig som jag är. sova tidigt för att dra till gården imorgon tidigt typ. jag är trött men skulle behöva en myskväll och det kommer jag att få. he-he. dags att dissa er nu. hörs.

DET KAN VARIT DET SJUKASTE.

sedan i tisdags har vi kunnat bjuda på mycket dagen började med lunch på fräcka med mina fina homies, tog en cider och njöt av solen, för att sedan bege sig genom vår vackra stad till busstationen. där väntade nämligen 12 bussar på de 600 till 700 92 osv för att bege sig mot stockholm och studentkryssning. väl på bussen blev det lugnt men livat. att hälften av de sköna människorna satt på vår buss gjorde resan kort. framme på teminalen var det tags för att checka in, trodde vi jaa.. ae vi hade ju redan gjort det eftersom vi var men funcruises. kön in på båten och visitering av väskor tog otroligt lång tid och vi var nog påväg att vända ca en miljon gånger. när vi tillslut släpptes igenom gick det som på rosor, vi stormade buffen och hällde i oss den dricka som gick att dricka, otroligt att vi till och med fick i oss champangen som vi beställde in. en galen middag med otroligt mycket skratt och trevligt folk. dags för taxfree och handla dricka och min kära kompanjon fija hitta inte dit som de andra två (malin och jessi) fick sköta det. inne på hytten slängde vi genast fram smirnoffen och började fixa smink, hår och ousfit inför kvällen. nog taggade och helt galna sprang vi korridoren bort till våra favoriter. hög musik, god alkohol och jävligt bra folk gjorde att kvällen fick en kanon start. vem kan säga nej till en sådan början?! dansgolvet och sjukt mycket folk väntade där ute men vem hade bråttom det stängde ju inte fören fem? vad som sedan hände kommer föralltid att stanna där, om man säger sjukt mycket folk, snygga killar, hett dansgolv och heta hyttar..många fulla andra inte, söta bartendrar..eller?! alkohol som flödade och billiga drinkar. att seda hänga i en korridor med ca tjugo killar och några plattor öl gjorde i alla fall min natt bra. när vi sisodär vid sju blev halvt jagade av vakterna som sa att vi inte fick sitta där och dricka och i princip skulle hålla käften för att folk ville sova, vem fan vill sova på en studentkryssning?! inte nog med det, vi lyssnade aldrig på dem, utan fortsatte, när mina kvinnor äntligen vaknat till liv igen tog vi tag i att äta frukost, ae just det vi hamnade i en random hytt innan men det var knappt värt att nämna..frukost buffen va fett god efter att varit vaken i 24h. att sedan däcka ca 40-50 min i hytten vid tjugo i tio på morgonen gjorde oss inte piggare. men väl igång med dricka igen och taggade med musik var det bara att bege sig på kareoken och sedan dansgolvet för en heldag med alkohol, sjukt mycket folk och några galna timmar. när vi gick av båten var nog alla packade. danny tappade bort sin väska och jag och malin tappade bort fija och jessi. hur fan kan det sluta så? väl på bussen var alla taggade för utgång, men framåt åtta, halv nio var det inte längre så lockande. barca på tvn och 36 timmar utan sömn gjorde att i alla fall jag somnade gott i min säng och vaknade imorse varken pigg eller tagg. ville bara berätta hur bra mitt liv är! PUUS inte puss.


MITT SISTA LOV.

lite lov. aldrig fel. sista lovet. hur griiimt?! jag hänger i min soffa snorig som satan. väntar på att mina vänner ska sluta jobba. ikväll kan det bli bus. 2 dagar till studentkryssning. okej, jag är taggad. men frågan är hur det kommer att sluta?! he-he. nu ska jag nog ta mig en dusch, bli lite pigg, ringa fröna och kanske busa lite extra. HÖRS.

PRATA.

sitter här mår skit. sådär konstigt som man kan göra. när man typ håller på att bli sjuk. har inte tid att vara sjuk. vill vara frisk. jag försöker skriva igop ett tal till svenska b np. icke kul. jag brukar ju vara så bra på att prata. men inte det. nu ska jag skriva klart skiten får gå som det går. don´t care. imorgon ska jag också jobba. vilket är kul. fick även 150 spänn för min inlämnade mobil. typ inget alls. haha garvar. jag, malin och grabbarna ska åka häst och vagn till balen. soft. herrå.

GOD JUL.

jag har verkligen inget vettigt att berätta här och därför så tänkte jag skriva lite. jag vet att ni mina trogna läsare tycker om det. jag fyller år på torsdag vilket känns konstigt, har typ redan varit 18 i ett år. har för mycket tid som gör att man får för lite tid. har en del att göra i skolan. det är ganska mycket just nu men varför klaga när det är det sista man ska göra i skolan?! jag är helnöjd. gillar att ha saker att göra. saknar att ha lektioner, det är fan roligare än dötid. även om ni inte tror på mig. hade idag seminarium i psykologi. det var bra, mycket bra måste jag säga. och bara för att vi kom fram till att det finns en norm som säger att man inte får framhäva det bra om sig själv, tänker jag nu skriva: att jag är jävligt stolt över mig själv och jag är helnöjd med den jag är. hah, nu har ni något att reta er på. ruuuuligt. nu ska jag plugga som en pluggis, varför det nu skulle vara dåligt att vara en pluggis? men det bara är så. hejs.

EN HELG I MITT LIV KAN ALDRIG BLI LUGN.

en tidigt kväll i fredags, efter talang med malin och natalie. högskoleprovet som inte gick så bra och lite emd efter det. jag tror helt klart att jag var värre än alla små tjejer på denna konert men dem är grymt bra i alla fall. kvällen bjöd på ett födelsedagsbarn som vi är ganska vana med nu. jag och malin var taxi skjutsade killarna dit dem ville. hjälpte till som dörrvakt på deli. hängde i bilen. blev bjudna på gratis donken av gifta finnar. hamna på fest hos en gammal vän. träffade mina fina vänner från förr. åkte till akuten hängde där till fem imorse. och nu är jag uppe för att gå på ifk med niklas. kan man ha en bättre helg? ae jag tror fan inte det. jag är helnöjd. trots den "lugnare" helgen är jag tröttare nu än när den började. men vem klagar?! PUSS.