MOVEMOVEMOVE.

helt otroligt dag. den kan inte bli längre. jag måste skriva klart pbl:n men datorn vill inte vara med mig. jobbade från 13-18. gillar mina arbetskamrater på apoteket! jag behöver nog äta något. yrar lite för mycket just nu. taggar inför sports camp intervjuer imorgon. och lite kick off. fortsätta med det som måste göras. hejsvejs.


FET LÖRDAG.

kan bara inte sluta och skratta åt  wierdot som kommenterat mitt förra inlägg i eric saades namn och stavat eric med k. det är ju bara för sött. första arbetet avklarat idag. snart dags för nästa. min planering är så bra. ska stressa mig hem efter jobbet och hinna ta mig till frida för att fira henne. är helt död dock. så hoppas att jag taggar till lite snart. inatt byts det till sommartid. fett dåligt att puls stänger en timme tidigare men skönt att få det lite ljusare. nu ska jag invänta emma och sen röra mig. ha en bra lördag.

random, men vill bara säga att jag älskar er!

MAN KYSSER INTE SIN VÄN.

ett citat från en fin vän. och att hon sa det är bara så otroligt rätt. för det är så sant. idag är det fredag. en toppen dag med sol. man kan inte klaga. ikväll är det myskväll. imorgon är det ännu ett födelsedagsbarn att firas. hela nästa vecka är uppbokad och jag tror att jag mår när jag har massa saker att göra. nu är det bara det att ta vara på den tid man har. jag är fett taggad.

EN HELT VANLIG TORSDAG.

godmorgon alla glada. solen skiner och det är snart dags att röra sig mot skolan. torsdagarna är inte så hemska som jag föreställt mig innan. idag kommer bli en fett bra dag.

DHFKGLFBNCDMD.

ni kommer aldrig kunna uttala rubriken. så försök inte ens. det är inte ens meningen. jag gör en mitten koll på veckan. och tänkte bara berätta att det är en bra vecka. det är fint väder (bara för det kommer det regna imorgon). i vilket fall är det fridas födelsedag så grattis på dig. vi har fika länge på fräcka och hittat snygga killar. det där lät sjukt fjortis men so what. en helt ok vecka. veckan och helgens planer fylls på och jag trivs helt klart. jag gillar bara att säga hur bra jag har det. eftersom att alla andra med blogg berättar hur dåligt dom har det. HE-HE. sitter nu och chillar i träningsbrallor och en winnerbäck tröja som inte ens är min. men man tar vad man har. nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. PUUS inte puss.

LEVA LIVET.

måste meddela er mina fina vänner att rimmet jag skrev i torsdags är på fullt allvar. jag har haft en grym vecka och en grym helg och har hittat gnistan. att vara på fest med harry p tema och vara utklädd till bellatrix, var fan en upplevelse. natten var helt galen och jag trodde nog aldrig jag skulle ta mig till nästa fördelsedagsfest. Aske bjöd på smörgåstårta och det blev ett himla ståhej, hon söp ner dem hon kunde och pellon och jag använde en cykel som dörrstop (se nedanför). Det är inte alla kvällar som blir så bra, men tjejer jag måste tacka er för en sjukt grym helg. Nu är det dags för en dusch och se till att ha något att göra efter det..även om det inte blir hockey! PUUS inte puss.

TÄNKTE BARA.

Innan jag bestämde mig för att gå med denna liga, förstod jag inte ATG jag skulle bli piga. Att scenen var alicias hade vi förstått tidigt då mannen i svart skjorta lidit. Issas vänner hänger kvar i träden, dem har inte några bitränden. Alla är dem nu döda så som de på nya borde föda. Jag är trött men Vendela är värre, vi kan inte svära på svärre. Att all dricka ikväll var gratis, var för att killarna från götet var bakis, jag orkar inte längre med billy, för honom kan jag köpa på Villy, nu orkar jag inte längre rimma för skolan börjar om cirka en timma. God natt mina goda vänner.

IT MIGHT BE DAMN GOOD.

då var det så dags igen. om ca 50 min börjar min enda lektion idag. fett boring. hoppas att vendela ringer och gör mig lite glad med allt skvaller. ser bara mer och mer fram emot att få komma bort från norrköping. för inget löser sig. alltså självmant här. jag har en massa saker att se fram emot. typ som att vara bellatrix på vendelas födelsedagsfest på fredag. vem vill inte gå när det är harry p tema?! idag ska en massa plugg göras klart och jag är redan på god väg. liksom lite träning imorse för att komma igång. och bilden nedan är till för att skryta om hur mycket jag gillar mitt hår och att det förhoppningsvis kommer tillbaka snart. typ den 30mars om det var intressant för någon. nu dags för att knyta på conversen och gå ut i det fina vädret. PUUS inte puss.

NÄR MAN ÄR UPPTAGEN.

kan väl ärligt erkänna att det är bra. det är jätte tråkigt väder och kallt. jag har begravt min hamster. tittat på dåliga tv program. hängt på puls. och sen orkar jag inte mer. det är bara bra. liksom ledig idag. alltså tre och en halv skoldag. på torsdag ska jag rocka fett och på onsdag ska vi fira vendela för första gången, sen kör vi fredag med. jag känner mest att jag yrar. och nu ska jag fixa mig för att ta en lunch typ. PUUS inte puss.

IF YOU CAN MAKE A GIRL LAUGH YOU CAN MAKE HER DO ANYTHING.

det är så det fungerar, förstår du? inte bara det, utan detta är även mitt citat från Marilyn Monroe som jag har in tatuerat på min fot. dock stämmer det så in i bomben. inget kan bli värre nu bara bättre. med sol, smycken, foto, plugg och Barca ikväll! jag är väl nöjd, och får väl nöja mig. PUSS

GRIIIIMT.

har en sån otrolig fantasi, vet knappt hur detgår ihop sig. fast fantasier behöver väl inte gå ihop? Hah. dags för en lördag jag längtat efter och den kan bara bli sjukt bra. man ska aldrig över tagga, men det är svårt med det sällskap jag har. en runda på stan och middag, avslutas på puls och kanske en efterfest. vi gillar allt. jag är glad. och har inte tid mer er. hörs.

FETT COOLT.

igår åkte gipset bort. och bilen är tillbaka i mina händer. bilen blev även omdöpt igår...till kurt. inte något jag gillar alldeles för mycket. dock tycker jag verkligen om min kvinnor som delade den fantisktiska dag igår med mig. idag ska blir det fotboll på hög nivå hah, eller vi får hoppas. ska kolla in ifkgrapparna när dom har träningsmatch. jag är fett nöjd. helgen kommer bli ännu bättre än alla andra. eller bara lite bra. för vi är ju ändå bäst.